Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aquasis De Luxe Resort & Spa


Descriere

Aquasis De Luxe Resort & Spa este un complex de 5 stele care se află pe malul mării, în Didim, și oferă plajă privată, 2 piscine în aer liber și piscină interioară. Facilitățile de la Aquasis De Luxe Resort & Spa includ sală de fitness și teren de tenis. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Unele camere au balcon cu vedere la mare sau la piscină. Fiecare cameră dispune de minibar și cană-fierbător. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Camerele luminoase de la Aquasis De Luxe Resort & Spa sunt dotate cu parchet, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Aquasis De Luxe Resort & Spa oaspeții au la dispoziție 5 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională, italiană, precum și preparate pescărești așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 5 baruri, dintre care unul la piscină și unul pe plajă, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare, sau se pot relaxa, la masaj, saună sau la baia cu aburi. Jacuzzi-ul și baia turcească fac parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. Pentru cei interesați proprietatea oferă manichiură & pedichiură, coafor, tratamente faciale pentru toate tipurile de ten și tratamente corporale. În cadrul proprietatății există piscină interioară și 2 piscine în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Acestea sunt prevăzute cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu bar, unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare. Aquasis De Luxe Resort & Spa dispune de aqua park, ceea ce oferă un plus de amuzament copiilor, dar și adulților.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Aquasis De Luxe Resort & Spa amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. Nu lipsesc nici opțiunile de badminton sau camera de jocuri electronice. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Aquasis De Luxe Resort & Spa organizează discotecă și alte show-uri atrăgătoare. În anumite seri există show-uri karaoke.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic. Aquasis De Luxe Resort & Spa este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta, ore de călărie, sesiuni de snorkelling. Aquasis De Luxe Resort & Spa oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii, prevăzută cu tobogan cu apă sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Copiii au la dispoziție canale TV, cărți, dvd-uri, jocuri și puzzle-uri. Pentru cei mai mici Aquasis De Luxe Resort & Spa oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje, un seif și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Aquasis De Luxe Resort & Spa poate furniza informații turistice.

Aquasis De Luxe Resort & Spa dispune de plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri, umbrele de plajă și prosoape gratuite.

Aquasis De Luxe Resort & Spa se află la 3 km de Orașul Didim și la 40 km de Aeroportul Milas-Bodrum.

Cele mai apropiate atracții de Aquasis De Luxe Resort & Spa sunt: Portul de agrement Didim - 1,7 km, Piaţa Delfin - 3,3 km, Altinkum - 4,5 km.


Restaurante:
Manzara Restaurant - Bucătărie: turcească, asiatică, internaţională, Meniu: bufet
Lalezar Turkish Cousine - Bucătărie: turcească, Meniu: à la carte
Olive Italian A La Carte - Bucătărie: italiană, Meniu: à la carte
Fangri - Bucătărie: preparate din pește, Meniu: à la carte
Picante - Bucătărie: mexicană, Meniu: à la carte
Tandoori - Bucătărie: indiană, Meniu: à la carte
Sakura - Bucătărie: asiatică, Meniu: à la carte

Puncte de interes
Portul de agrement Didim - 1,7 km
Piaţa Delfin - 3,3 km
Altinkum - 4,5 km
Orașul Didim (centru) - 3 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Milas-Bodrum - 40 km

Plaje în vecinătate
Plajă proprie - 50 m

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Lift
Seif
Umbrele de soare
Karaoke
Teren de tenis
Sală de fitness
Bancomat
Darts
Schimb valutar
Minibar
Ciclism
Aqua park
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Camere pentru familie
TV
Telefon
Frigider
Meniu bufet
Seif - cu plata
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Tururi cu bicicleta
Sporturi nautice - cu plata
Babysitting - cu plata
Animatori
Masaj - cu plata
Birou de turism
Snorkelling - cu plata
Magazin de suveniruri
Club pentru copii
Magazine
Jacuzzi - cu plata
Canale TV pentru copii
Ultra All Inclusive
Mic dejun tip bufet
Coafor - cu plata
Pachete Spa - cu plata
Lounge SPA
Meniu pentru copii
Accesibil cu scaunul cu rotile
Spa/ centru wellness
Tratamente corporale - cu plata
Baie cu aburi
Parcare la proprietate
Tratamente faciale - cu plata
Concierge
Yoga
Badminton - cu plata
Lobby bar
2 piscine exterioare
5 baruri
Halat de baie
Caiac
Saună
Șezlonguri
Călărie - cu plata
Grădină
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Închirieri biciclete - cu plata
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Scufundări - cu plata
Divertisment de seară
Plajă
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Bibliotecă
Cameră de jocuri
Curăţătorie chimică - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Sală de conferințe - cu plata
Plajă privată
Bar pe plajă
Mic dejun în cameră
Prosoape de plajă
Prosoape pentru piscină
Vedere la piscină
Plajă - la 50 m
Bar la piscină
Piscină interioară
Manichiură & pedichiură - cu plata
Vedere la grădină
Servicii de înfrumusețare
Tv în spațiile comune
Tobogan cu apă
Baie turcească
Jocuri și puzzle-uri
Cărți, DVD-uri, muzică pentru copii
Fierbător
Jucării pentru piscină
Discotecă
Chiuvetă joasă de baie
Închiriere echipament tenis - cu plata
Închiriere echipament badminton - cu plata
Pardoseală de lemn sau parchet
Camere pentru persoane cu mobilitate redusă
Canapea extensibilă
Parcare pentru persoane cu mobilitate redusă
9 tobogane cu apă
7 restaurante
Snack bar

Locatie