Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Armonia Holiday Village & Spa


Descriere

Armonia Holiday Village & Spa este o proprietate de 5 stele care se află pe malul mării, în Akyarlar (Bodrum), și oferă piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Armonia Holiday Village & Spa includ sală de fitness și teren de tenis. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și concierge. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 381 camere. Camerele confortabile de la Armonia Holiday Village & Spa au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de minibar. Unele camere au balcon, cu vedere la grădină, unde oaspeții se pot relaxa în compania celor dragi. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Armonia Holiday Village & Spa oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet și à la carte. Preparate din bucătăria internațională, italiană, precum și preparate pescărești așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Baia turcească face parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Armonia Holiday Village & Spa amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. Nu lipsesc nici opțiunile de minigolf sau camera de jocuri electronice. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Armonia Holiday Village & Spa organizează discotecă și alte show-uri atrăgătoare. În anumite seri există show-uri karaoke.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic.

În grădina de la Armonia Holiday Village & Spa există un loc de joacă pentru copii special amenajat.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Armonia Holiday Village & Spa dispune de plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este "Aeroportul Internaţional ""Hipocrate"" din Kos", situat la o distanță de 25 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Armonia Holiday Village & Spa sunt: Portul din Kos - 7,7 km, Kos Castle - 7,9 km, Vechea Agora - 7,9 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Restaurant 2 - Bucătărie: italiană, Meniu: à la carte
Restaurant 3 - Bucătărie: preparate din pește, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Bar
Lift
Seif
Umbrele de soare
Karaoke
Sală de fitness
Darts
Schimb valutar
Minibar
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Windsurfing - cu plata
Camere pentru familie
TV
Telefon
3 restaurante
Meniu bufet
Wi-Fi camere gratuit
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Sporturi nautice - cu plata
Animatori
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Magazine
Spa/ centru wellness - cu plata
Aerobic
Teren de tenis - cu plata
Mic dejun tip bufet
Minigolf
All Inclusive
Golf
Baie cu aburi
Parcare la proprietate
Concierge
Caiac - cu plata
Ponton
Saună
Șezlonguri
Grădină
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Piscină exterioară
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Baie cu cadă sau duș
Divertisment de seară
Plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Cameră de jocuri
Curăţătorie chimică - cu plata
Plajă privată
Pardoseală de gresie/ marmură
Prosoape pentru piscină
Volei pe plajă
Vedere la grădină
Baie turcească
Discotecă
Snack bar

Locatie