Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AURUM SPA & BEACH RESORT


Descriere

Spa & Wellness
Oaspetii se pot relaxa optand pentru sauna si baie turceasca iar contra-cost pentru mai multe tipuri de masaje corporale si tratamente.

Drinks & Food
In cadrul restaurantului principal clientii vor servi mancaruri delicioase in stil bufet iar in cadrul restaurantelor a-la-carte vor servi mancaruri cu specific turcesc, italian si pescaresc. Pentru restaurantele a-la-carte este necesara o rezervare il prealabil si este gratuita o singura data per sejur. Oaspetii se pot racori optand pentru oricare dintre cele 6 baruri ale resortului.

Sport & Divertisment
Oaspetii pot opta pentru tenis de camp, darts, tenis de masa, aerobic, gimnastica, step, centru fitness, animatie, spectacole nocturne, discoteca, mini-fotbal, volei pe plaja si tir cu arcul.

Site web
http://www.aurumhotels.com.tr/en/aurum-spa-beach-resort

Localizare
Hotelul Aurum Spa & Beach Resort se va deschide in 2016 si va fi construit pe o suprafata de 55.000m2. Este este situat la o distanta de 65km de aeroportul din Bodrum si 10km de Didim.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.