Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Riva Bodrum Resort

   Gumbet, Aegean Region, Turcia


Descriere

Riva Bodrum Resort este o proprietate de 4 stele care se află în Bodrum, la o distanță de 650 m de plaja Bitez și oferă piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și un centru spa care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Riva Bodrum Resort includ și sală de fitness. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și concierge. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Unele camere au balcon cu vedere la mare sau la grădină. Camerele luminoase de la Riva Bodrum Resort sunt dotate cu gresie sau parchet, aer condiționat, Tv și seif. Fiecare cameră dispune de minibar. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Curățenia in cameră se face zilnic. Anumite camere au zonă de relaxare cu canapea și cadă cu hidromasaj care asigură un plus de confort și răsfăț. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider și ustensile de bucătărie. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Riva Bodrum Resort oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Bucătăria turcească de la Riva Bodrum Resort propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Baia turcească face parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Riva Bodrum Resort amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Copiii au la dispoziție jocuri și puzzle-uri.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Riva Bodrum Resort poate furniza informații turistice.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Milas-Bodrum, situat la o distanță de 35 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Riva Bodrum Resort sunt: Morile de vânt din Bodrum - 2,2 km, Ppoarta Myndus - 2,7 km, Pedasa Antique City - 3,2 km.


Restaurante:
Main Restaurant - Bucătărie: turcească, locală, europeană, grătar, Meniu: bufet

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Bar
Restaurant
Lift
Seif
Umbrele de soare
Sală de fitness
Darts
Biliard
Schimb valutar
Minibar
Wi-Fi zone publice gratuit
TV
Telefon
Frigider
Vedere la mare
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Masaj - cu plata
Birou de turism
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Baie cu aburi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Pachete Spa - cu plata
Lounge SPA
Parcare la proprietate
Concierge
Vedere la munte
Halat de baie
Șezlonguri
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
Aer condiționat
Terasă
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Tenis de masă
Parcare pe stradă
Cameră de jocuri
Curăţătorie chimică - cu plata
Baie turcească - cu plata
Saună - cu plata
Pardoseală de gresie/ marmură
Prosoape pentru piscină
Bar la piscină
Cadă cu hidromasaj
Vedere la grădină
Jocuri și puzzle-uri
Masă
Ustensile de bucătărie
Chicinetă
Pardoseală de lemn sau parchet
Vedere la oraș