Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Voyage Torba


Descriere

LOCALIZARE: langa plaja inconjurat de o padure de maslini, la 6 km de centrul orasului Bodrum si la 30 km de aeroport.
PLAJA: de 300 metri cu nisip, 2 pontoane pentru adulti si familii cu copii
FACILITATI HOTEL: restaurant principal, 8 restaurante a la carte ( China Garden a chinezesc, El Pato Pequeno a Mexican, Ela Ela ataverna greceasca, Kebabistan a turcesc, Halikarnas a pescaresc, Voyagelli a Italian, Teppanyaki a japonez, La Vaca Loca a steak house ), 2 restaurante pentru gustari, plaja privata, loc de joaca pentru copii la plaja, piscina principala, piscina hawaiana, piscina deluxe (privata), piscina cu topogane, piscina la plaja (privata ) , piscina pentru copii, aqua park cu 6 topogane pentru adulti si unul pentru copii, sezlonguri la piscina si la plaja, programe de animatie si activitati, spectacole seara, acces internert wireless in to hotelul si in camera, coafor, parcare si garaj, mini club, baby sitting, centru Spa.
FACILITATI CAMERE: camerele standard au in jur de 17m2 si dispun de pat matrimonial sau 2 paturi twin, aer conditionat individual, TV LCD prin satelit cu canale de muzica, telefon, baie cu dus si uscator de par, papuci de baie, balcon, seif. Camerele family au in jur de 33 m2, au 2 dormitoare unul cu pat dublu si altul cu paturi twin. Camerele deluxe au in jur de 31 m2, pat dublu, parchet laminat, set pentru ceai si cafea, cosmetice Bulgari la baie, piscina private ce se foloseste in comun cu toti turistii cazati in acest tip de camera. Camerele superior au in jur de 21 m2, pardoseala, pat dublu, minibar, balcon normal sau balcon frantuzesc. Camerele standard sea side au in jur de 31 m2, pat dublu, mini bar, pardoseala pe jos, DVD player, piscina privata ce se foloseste in comun cu turisti cazati in acest tip de camera. Camerele Family Sea Side Swim Up au in jur de 36 m2, 2 dormitoare unul cu pat dublu si celalat cu paturi twin, pardoseala, mini bar, DVD player, piscina privata cu acces direct de pe terasa ce se foloseste in comun cu turistii cazati in acest tip de camera. Deluxe room Ground Swim Up au in jur de 31 m2, 1 dormitor, parchet laminat pe jos, DVD player, baie cu cada si dus, cosmetice Bulgari in baie, acces direct la piscina private deluxe ce se foloseste la comun cu turistii cazti in acest tip de camera.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.