Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Au fost gasite 111 hoteluri

Gumbet, Turcia

ROYAL ASARLIK 5Categorie 5Anul constructiei 2006Ultima renovare 2008Suprafata 16000 mpLocalizare Hotelul se afla situat la 40 km de aeroportul orasului Bodrum la 200 m de localitatea Gumbet la 3 km de centru orasului Bodrum pe malul mariiFacilitat . . .

Torba, Turcia

Hotel situat la 21 km de aeroport la 11 km de centrul orBodrum la 5 km de staiunea Torba pe malul mariiConstruit in anul 2000 cu o suprafata totala de 87000 m2 ultima renovare 2009Hotelul este alcatuit dintro cladire cu 5 nivele Hotel o cladire cu 4 . . .

Bodrum, Turcia
Gumbet, Turcia

DescriereDespre Hotel Parkim Ayaz Gumbet prezentare hotel facilitati si servicii oferiteHotel Parkim Ayaz este situat in inima orasului Gumbet cu plaja privata si parc acvaticOfera parcare privata gratuita o serie de facilitati de petrecere a timpul . . .

Gumbet, Turcia

Localizare Situat la 1 km de centrul orasului si la 30 km de aeroport aproape de plaja priviata cu nisip si pietricele Hotelul are 260 de camereDotari camere Balcon sau terasa au vedere la mare piscina sau gradina cabina de dusmini bar TV satelit tel . . .

Bodrum, Turcia