Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complexul este format din 2 hoteluri situate la 600 metri distanta fata de schi lift. Facilitati hotel: Turistii pot beneficia de receptie 24/7, seif, birou de schimb valutar, fitness, masaj, sauna, jocuri pentru copii, biliard, internet, sala de sport, meniu vegetarian, meniu pentru copii, parcare(in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva din agentie). Hotelul mai dispune de restaurant, bar, sala de conferinte (35 locuri) Descriere camere : Camerele sunt dotate incalzire centralizata, balcon, baie cu dus, telefon, televizor, podea acoperita cu mocheta
Complexul este format din 2 hoteluri situate la 600 metri distanta fata de schi lift.
Descriere camere:
Camerele sunt dotate incalzire centralizata, balcon, baie cu dus, telefon, televizor, podea acoperita cu mocheta
Descriere facilitati:
Turistii pot beneficia de receptie 24/7, seif, birou de schimb valutar, fitness, masaj, sauna, jocuri pentru copii, biliard, internet, sala de sport, meniu vegetarian, meniu pentru copii, parcare(in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva din agentie). Hotelul mai dispune de restaurant, bar, sala de conferinte (35 locuri)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.