Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat pe DN1 la intrarea in Brasov dinspre Bucuresti. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, seif, birou de turism, serviciu transfer aeroport (cost suplimentar), fax/copiator (cost suplimentar), sala de conferinte si evenimente (cost suplimentar), inchirieri auto, hotel pentru nefumatori, camere pentru nefumatori, apartament nuptial, internet wireless gratuit, parcare gratuita. Facilitati camere: baie cu dus,cada cu hidromasaj, uscator de par, articole de toaleta, televiziune prin cablu/satelit, tv in camera, telefon, birou de lucru, internet wireless gratuit.
Descriere camere:
baie cu dus,cada cu hidromasaj, uscator de par, articole de toaleta, televiziune prin cablu/satelit, tv in camera, telefon, birou de lucru, internet wireless gratuit.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, bar, seif, birou de turism, serviciu transfer aeroport (cost suplimentar), fax/copiator (cost suplimentar), sala de conferinte si evenimente (cost suplimentar), inchirieri auto, hotel pentru nefumatori, camere pentru nefumatori, apartament nuptial, internet wireless gratuit, parcare gratuita.
Locatie:
Hotelul este situat pe DN1 la intrarea in Brasov dinspre Bucuresti.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.