Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TOACA BELLEVUE - Gura Humorului


Descriere

Acest hotel este amplasat pe un platou cu vedere la partia de schi Soimul, aflata la doar 2 km. Hotelul pune la dispozitie un restaurant si camere cu TV prin cablu si acces gratuit la internet.
Toate camerele si apartamentele de la Hotel ToacaBellevue sunt prevazute cu incalzire centrala. Fiecare unitate de cazare include mini-frigider, telefon si baie privata.
Restaurantul hotelului serveste specialitati bucovinene si preparate europene. De asemenea, oaspetii pot savura bauturi si cafea la barul din holul hotelului sau pe terasa.
Hotel ToacaBellevue organizeaza tururi cu ghid la manastiri.
ToacaBellevue se afla la 5,5 km de manastirile Humor si Voronet si la 45 de minute de mers cu masina de Aeroportul Stefan cel Mare din Suceava. Oaspetii beneficiaza de parcare privata gratuita.


Tarifele sunt exprimate in Ron/camera/noapte, includ TVA si mic dejun si sunt valabile in perioada
03 Ianuarie - 21 Decembrie 2020 , cu exceptia perioadelor sarbatorilor legale (Paste, Craciun, Revelion), cand vor fi valabile tarifele din ofertele speciale/ pachete de servicii.
Taxa locala in valoare de 1% este inclusa si se calculeaza la tariful practicat pentru toata perioada de cazare, indiferent de durata sejurului ( conform HCL Gura Humorului nr.200/21.12.2017).



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.