Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ambasador


Descriere

HOTEL AMBASADOR - HOTELUL DIN CENTRUL BUCURESTIULUI! Cu o bogata istorie, ce se intinde de-a lungul a peste 75 de ani, Hotelul AMBASADOR poate fi considerat o emblema a Bucurestiului si un punct de reper din punct de vedere al calitatii si varietatii serviciilor pe care le ofera. Purtand semnatura arhitectului Arghir Culina, hotelul si-a deschis portile in anul 1939 si are in spate o istorie tumultoasa, care insa nu i-a stirbit nici frumusetea, nici importanta pe piata hoteliera a Capitalei, iar in anul 2013 a si beneficiat de o renovare
Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, internet - wireless si prin cablu, uscator de par, telefon. Cea mai mare parte a camerelor ofera o privire panoramica a centrului orasului. Număr total camere: 99 Single: 60 - 24 single standard (cu pat single - latime 90 cm) si 36 single superior (cu pat matrimonial - latime 140 cm). Duble: 31 - 13 duble cu 2 paturi (latime 90 cm) si 18 duble cu pat matrimonial (latime 160 cm). Apartamente junior: 8 - cu pat matrimonial (latime 160 cm) si canapea extensibila.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - 70 locuri, terasa descoperita de la etajul 1 - anexa a restaurantului, parcare proprie - contra cost, acces persoane cu dizabilitati, internet, pastrare obiecte de valoare, receptie deschisa nonstop, lift, camera de bagaje, aer conditionat, fier si masa de calcat oferite gratuit la cerere. Servicii: fax si copiere, coafura – frizerie, salon de infrumusetare, spalatorie, calcatorie, room service, punct acces internet, transfer aeroport, serviciu de concierge, harti turistice promotionale, birou de schimb valutar, serviciu de trezire la ora solicitata.
Locatie:
Hotelul AMBASADOR este situat ultracentral, la 300 de metri de Ateneul Roman si de Muzeul National de Arta din Romania si la numai 30 minute de Aeroportul International „Henri Coanda” si 15 minute de Gara de Nord. Statiile de metrou Universitate si Piata Romana sunt la o distanta de 450 m de hotel.
Servicii masa:
se acorda in Restaurantul Ambasador, cu o capacitate de 60 locuri situat la etajul I, unde sunteti invitati sa serviti o diversitate de preparate din bucataria romaneasca si internationala, vinuri de vinoteca si bauturi fine.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - un copil cu varsta pana la 7 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar - un copil cu varsta pana la 14 ani (neimpliniti) achita 17 euro / noapte, cu pat suplimentar si mic dejun. - un copil cu varsta peste 14 ani (sau al treilea adult) achita 28 euro / noapte, cu pat suplimentar si mic dejun.
Facilitati evenimente:
Sala de conferinte Ambasador are o capacitate maxima in format teatru de 100 persoane, este modulara, putand fi impartita in 2 sali de dimensiuni diferite: o sala cu o capacitate de 70 persoane in format teatru iar cea de-a doua sala cu o capacitate de 30 persoane in acelasi aranjament.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.