Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOMES MIRAMARE


Descriere

Situat în Moraitika, la 350 km de plaja Moraitika, Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, Corfu - Adults Only oferă cazare cu parcare privată gratuită, restaurant, centru de fitness și piscină în aer liber. Acest hotel de 5 stele pune la dispoziție un bar și camere cu aer condiționat și WiFi gratuit, fiecare cu baie privată. Cazarea are divertisment de seară și recepție cu program non-stop.Localizare
Plaja Messonghi este 1,1 km de hotel, iar plaja Agios Ioannis Peristeron se găsește la 1,5 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Corfu, situat la 18 km de Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, Corfu - Adults Only.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant, centru de fitness și piscină în aer liber. Acest hotel de 5 stele pune la dispoziție un bar și camere cu aer condiționat și WiFi gratuit, fiecare cu baie privată. Cazarea are divertisment de seară și recepție cu program non-stop.