Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Golden Mare - Barbati este o proprietate de 4 stele care se află pe malul mării, în Corfu (Corfu), și oferă piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Golden Mare - Barbati includ și sală de fitness. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Camerele de la Golden Mare - Barbati au în dotare aer condiționat și Tv. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Golden Mare - Barbati oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa și detoxifia la saună. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare. Proprietatea are o piscină care oferă o vedere panoramică asupra întregii zone

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Corfu, situat la o distanță de 13 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: europeană, Meniu: bufet

Plaje în vecinătate
Barbati Pietriș - 50 m
Barbati Beach Pietriș - 50 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internaţional Corfu - 13 km
Aeroportul Ioannina - 81 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Bar
Restaurant
Umbrele de soare
Sală de fitness
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Foehn
Spa/ centru wellness - cu plata
Parcare la proprietate
Șezlonguri
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
Aer condiționat
Terasă
Piscină cu vedere panoramică
Plajă publică
Curățenie în cameră - zilnic
Baie cu cadă sau duș
Plajă
Saună - cu plata
Bar la piscină