Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mary Hotel and Mary Royal


Descriere

Situat în Platamonas (Pieria), Mary Hotel And Mary Royal se află la 150 m de plaja Platanes și oferă unități de cazare cu aer condiționat, grădină și terasă în aer liber. Facilitățile de la Mary Hotel And Mary Royal includ și sală de fitness. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 40 camere. Camerele confortabile de la Mary Hotel And Mary Royal au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Fiecare cameră oferă cană-fierbător și mașină pentru prepare cafea sau ceai. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Unele camere au balcon cu vedere la grădină sau la piscină. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Toate camerele spațioase de la Mary Hotel And Mary Royal au zonă de relaxare. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie. De asemenea, este disponibilă o zonă de luat masa. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La proprietate există un bar care oferă cafea și diverse băuturi. Acestea pot fi servite atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Mary Hotel And Mary Royal oferă meniuri pentru diete speciale.

În cadrul proprietatății există 2 piscine în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Copiii se pot distra la piscina special amenajată pentru ei.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un lounge cu Tv. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie. Oaspeții se pot relaxa în grădina frumos amenajată de la proprietate.

Mary Hotel And Mary Royal are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Souda, situat la o distanță de 40 km.

Cele mai apropiate atracții de Mary Hotel And Mary Royal sunt: Portul Venețian - 4,8 km, Muzeul de Arheologie - 5,0 km, Centrul de Artă Bizantină - 5,0 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Bar
Seif
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
Frigider
Seif - cu plata
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Mic dejun tip bufet
Meniuri pentru diete speciale
Parcare la proprietate
2 piscine exterioare
Sală de fitness
Șezlonguri
Grădină
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Plajă - la 150 m
Plajă publică
Plajă cu nisip
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Mașină de cafea
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Acces imediat la plajă
Curăţătorie chimică - cu plata
Vedere la piscină
Facilități călcat
Vedere la grădină
Tv în spațiile comune
Fierbător
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Masă
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Zonă de luat masa
Chicinetă
Canapea extensibilă
Pardoseală de gresie/ marmură

Locatie