Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hanul Pescarilor ( Crisan)


Descriere

Localizare:


Hanul Pescarilor Crisan este situat in Delta Dunarii,langa comuna Crisan de pe bratul Sulina,malul stang al Dunarii.


Complexul are o suprafa total de 2200 hectare destianat în principal pentru pescuitul sportiv, dar i plimbrilor de agrement (birdwatching, fotografii) cu navele pensiuni.


Dotari si facilitate:


Hanul Crian v pune la dispoziie 23 camere duble i 3 apartamente în care se pot caza 54 persoane. Camerele sunt dotate cu televizor, video, instalaie de climatizare i acces la internet. Ocupanii camerelor au acces la grtarul instalat în curtea Hanului pentru a-i pregti propriile delicii pe foc deschis.


-46 de locuri de cazare in 23 camere;


-12 locuri de cazare in 3 apartamente;


-arhitectura deosebita;


-terasa plutitoare pe Dunare;


-piscina cu beach-bar;

-restaurant 60 de locuri;


-televizor,internet,aer conditionat;


-bucatarie traditionala locala si ardeleneasca(paine pe vatra; mancare la ceaun,la cuptor pe lemn,la grill cu carbune);

-locuri de joaca pentru copii;


-zone de relaxare;


-locuri de pescuit amenajate;


-barci de pescuit;


-excursii in Delta si la Marea Neagra,etc.Specialitile casei, mâncrurile alese pentru cele mai distinse gusturi, se fac remarcate în primul rând prin autenticitate. La Hanul Pescarilor Crian, toat mâncarea este gtit cu dedicare i cu cea mai atent preocupare, în primul rând pentru proveniena sa i apoi cu accent pe modul de preparare i forma de prezentare.Asadar, începând cu pâinea care este coapt pe vatr ”în cas”, i terminând cu petele provenit exclusiv de la pescarii locali, întreaga mâncare este autentic i natural.


Oaspetii vor folosi serviciile pensiunii, nefiind permis consumul de preparate i buturi aduse din afara unitii.


Ceea ce mai oferim pe lang restaurantul pus la dispozitie, sunt petreceri organizate nunti, botezuri, onomastici, petreceri private, team building, etc. i pentru ca vacana la noi s fie cea mai tentant, va asigurm loc de plaj, pescuit pe pontoanele din locaie, 5 brci de pentru pescuit tip laguna cu motor, rummy, table, ah, etc., toate pentru a v asigura o sedere de neuitat.


Hanul Crian poate oferi la cerere transportul turitilor din municipiul Tulcea


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.