Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Beach Rotana Residence


Descriere

Beach Rotana Residences se află la 5 km de Qasr al-Hosn și oferă unități de cazare, restaurant, piscină în aer liber, centru de fitness și bar. Oaspeții hotelului de apartamente beneficiază de WiFi gratuit și parcare privată gratuită.

Localizare

Al Wahda Mall este la 5 km de hotelul de apartamente, iar Louvre Abu Dhabi se află la 6 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Bateen, situat la 14 km de Beach Rotana Residences.

Facilitati Hotel

Beach Rotana Residences servește micul dejun tip bufet sau continental. Facilitățile de wellness și spa oferite de proprietate includ saună și hamam. Beach Rotana Residences oferă zonă de plajă privată, loc de joacă pentru copii și grădină.

Facilitati Camere

Unitățile de cazare au aer condiționat, TV cu ecran plat, bucătărie dotată complet și baie privată cu bideu, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Unitățile de cazare sunt dotate cu mașină de spălat vase, cuptor cu microunde, frigider și fierbător.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.