Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Caesars Resort Bluewaters Dubai


Descriere

La 600 de metri de centrul comercial Dubai Marina, Caesars Resort Bluewaters este situat în Dubai și oferă acces la o plajă privată. Complexul are 2 piscine în aer liber, centru de fitness și grădină.

Localizare
The Walk at JBR se află la 1,3 km de hotel. Aeroportul internațional Al Maktoum este la 21 km de proprietate. La 600 de metri de centrul comercial Dubai Marina, Caesars Resort Bluewaters.

Facilitati Hotel
Oaspeţii pot savura fructe de mare proaspete la Sandbar, preparate mediteraneene și arabe la Cleo’s Table şi mâncăruri japoneze cu influenţe coreeano-americane gătite de un bucătar-şef faimos la PARU. Printre alte opțiuni de luat masa disponibile la Caesars Resort se numără barul cu grătar de la piscină şi The Piazza, care serveşte produse de patiserie şi preparate locale, precum chai și karak.Proprietatea este înconjurată de aproape 200 de magazine, restaurante și localde divertisment. Cea mai mare roată de observare din lume, Ain Dubai (Dubai Eye), va fi un punct de reper central spectaculos și poate fi văzută de la Caesars Resort Bluewaters Dubai.

Facilitati Camere
Camerele hotelului sunt dotate cu fierbător. Toate au baie privată și cadă, iar unele camere de la Caesars Resort Bluewaters au terasă. Unităţile de cazare au zonă de relaxare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.