Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Chelsea Gardens Hotel Apartments


Descriere

Situat în pitorescul complex Discovery Gardens din Dubai, Chelsea Gardens Hotel Apartments se află în zona comercială bulevardul Sheikh Zayed. Acesta oferă apartamente moderne, cu chicinetă şi TV cu ecran plat. În toate zonele este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Localizare
Renumitul centru comercial Ibn Batutta din Dubai este la 1,5 km de proprietate. Clubul de golf Montgomerie se află la 5 minute de mers cu maşina. Parcarea este gratuită.

Facilitati Hotel
În toate zonele este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Chelsea Gardens include un restaurant deschis întreaga zi, care serveşte o gamă largă de preparate, mai ales specialităţi chinezeşti şi continentale. Oaspeţii de la Chelsea Gardens Hotel Apartments pot utiliza centrul de fitness al proprietăţii, cu vedere uimitoare la Discovery Gardens.

Facilitati Camere
Acest elegant hotel de apartamente asigură unităţi de cazare mobilate modern. Bucătăriile sunt utilate cu frigider şi cuptor cu microunde. Toate unităţile de cazare oferă facilităţi moderne, inclusiv DVD player şi TV prin satelit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.