Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Remisens Epidaurus


Descriere

LOCALIZARE: situat chiar pe plaja Tiha Cove are vedere spectaculoasa la apele cristaline ale Rivierii Dubrovnik. Hotelul este fostul Smart Selection Hotel Epidaurus All Inclusive care a fost renovat si rebranduit in 2017.

FACILITATI HOTEL: 312 camere, lobby bar, receptie, restaurant, 2 piscine exterioara, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, program all inclusive ( 10:00 -23:00 cu mese tip buffet si bauturi locale: vin, bere, sucuri, cafea si ceai, gustaridupa amiaza intre pranz si cina, sezlonguri si umbrele gratuite , activitati sportive, seri tematice ), sezlonguri si umbrele la piscina, bar la plaja (10:00 - 24:00 ). Sezlongurile si umbrelele la plaja sunt gratuite - in limita disponbilitatii, programe de animatie pentru copii, mini club pentru copii si adolescenti, muzica live.

FACILITATI CAMERE: Toate camerele dispun de: baie cu dus si uscator de par, aer conditionat, vedere la parc /mare, pat dublu / 2 paturi twin, fotoliu/canapea extensibila. Camerele superior au 18-21 mp, dispun si de balcon. Camerele economy nu au balcon, au vedere la strada si sunt mai mici (16 mp ).


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.