Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Remisens Hotel Albatros


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul este chiar langa mare in superba zona a orasului Cavtat si este renovat integral in 2018, perfect pentru o vacanta linistita cu familia.

FACILITATI HOTEL: restaurant principal Konavle ( 06:00-10:00 - mic dejun, 12:00-14:00 - pranz, 18:30 - 21:00 - cina), restaurant Civitas, lobby bar, snack bar, seri tematice, piscina exterioara cu sezlonguri siumbrele, piscina pentru copii, bar la plaja, gradina, parcare, room service, plaja ( pietricele ) cu sezlonguri si umbrele, 3 Sali de conferinta, este permisaccesul cu animale de companie. Sistem All inclusive: ceai, caefa, lapte sisuc de fructe in timpul micului dejun,sucuri, vin si bere locale in timpul cinei. Bauturi se servesc si la snack bar( 10:30 - 18:30 ) sau Lobby Bar (intre 17:00 - 23:00) si pe terase (20:30-23:00), programme de animatie si activitati pentru copii si adolescenti, muzica live, spectacole seara.

FACILITATI CAMERE: camerele sunt renovate, moderne, au vedere la mare sau la park. Camerele economy sunt cu vedere la parc, au in jurde 18 mp si nu au balcon. Camerele standard au intre 18-23 mp, dispun de 2paturi twin/pat dublu, au vedere la mare sau la parc si dispun de balcon. Camerele junior suite au 31-34 mp, dispun de zona de living, balcon, 2 paturi twin , canapea si vedere la mare. Suitele au 37 mp, dispun de 2 paturi twin, 2 canapele, vedere la mare, balcon, zona de living. Toate camerele au aer conditionat, baie cu dus / cada si uscator de par, TV LCD prin satelit, telefon, mini bar, seif, conexiune la internet wireless, birou.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.