Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

La Lipoveanu ( Dunavatu de Jos)


Descriere

Localizare:
Pensiunea La Lipoveanu din localitatea Dunavatul de Jos a fost deschisa in 2015, in luna mai si este o locatie clasificata cu 4 margarete.
Pensiunea este situata pe strada Puf si Stuf nr. 6A. Accesul se face cu masina, localitatea Dunavatul de Jos fiind situata la 46 de kilometri de Tulcea, fiind ultima localitate din Delta Dunarii unde se poate ajunge cu masina. Drumul din Tulcea catre Dunavat este bun, parcurgandu-se usor cam intr-o jumatate de ora.

Dotari si facilitati:
Pensiunea dispune de un restaurant cu specific traditional si pescaresc, cu o capacitate de 36 de locuri, loc de joaca pentru copii, terasa acoperita, curte cu gazon, parcare pazita si piscina in aer liber.

Aceasta dispune de 10 camere twin si 8 camere matrimoniale (fara balcon), fiecare avand grup sanitar propriu si fiind dotate cu aer conditionat, invertor, tv-led si minibar.
La parterul pensiunii se poate gasi un restaurant clasificat cu 3 margarete cu o capacitate de 40 de persoane. Meniul restaurantului este divers, regasindu-se preparate traditionale romanesti si deltaice.

Pensiunea dispune si de bar cu terasa acoperita pentru zilele insorite de vara iar in curtea pensiunii se afla o piscina pentru clienti cu sezlonguri pentru plaja. Cei mici au si ei loc de joaca special amenajat.

La aproximativ 300 de metri de pensiune se afla un canal. De aici puteti pleca sa vizitati orice loc din Delta Dunarii. In spatele pensiunii, la cca. 200 de metri se afla padurea Dunavat unde puteti face o plimbare in natura.

Nu este permis accesul cu alimente si bauturi din exterior.

Pachetele inclus all inclusive( cazare , mese si bautura data din parteacasei ,nu la alegere , intrare cina ,iesire mic dejun, 1 plimbare in Deltainclusa)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.