Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARGISHT PARTEZ


Descriere

Amplasat─â în Golden Sands, la 250 m de plaja Golden Sands, Argisht Partez Apartment Complex este o proprietate de 4 stele care ofer─â o piscin─â în aer liber, teras─â cu ╚Öezlonguri ╚Öi umbrele de soare ╚Öi unit─â╚Ťi de cazare cu aer condi╚Ťionat. Facilit─â╚Ťile de la Argisht Partez Apartment Complex includ ╚Öi sal─â de fitness. Proprietatea are recep╚Ťie cu program non - stop, unde clien╚Ťii sunt întâmpina╚Ťi cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se ofer─â acces gratuit la internet Wi-fi în spa╚Ťiile publice. Parcarea este posibil─â pe strad─â, în imediata apropiere a propriet─â╚Ťii.

În camere exist─â baie cu cad─â sau du╚Ö prev─âzut─â cu foehn. Camerele luminoase de la Argisht Partez Apartment Complex sunt dotate cu aer condi╚Ťionat, Tv ╚Öi seif. Unele camere au balcon cu vedere la mare sau la gr─âdin─â. Oaspe╚Ťii au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Cur─â╚Ťenia in camer─â se face zilnic. În fiecare unitate de cazare exist─â o buc─ât─ârie utilat─â cu plit─â de g─âtit ╚Öi ustensile de buc─ât─ârie. De asemenea, sunt disponibile o zon─â de luat masa ╚Öi o ma╚Öin─â de sp─âlat. Proprietatea ofer─â camere pentru familie cu o suprafa╚Ť─â mai mare ╚Öi un num─âr mai mare de paturi fa╚Ť─â de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefum─âtori.

La Argisht Partez Apartment Complex oaspe╚Ťii au la dispozi╚Ťie 2 restaurante unde pot savura mânc─âruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din buc─ât─âria interna╚Ťional─â a╚Öteapt─â s─â fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz ╚Öi cin─â. Masa poate fi servit─â atât în interior, cît si în aer liber, pe teras─â, în func╚Ťie de vreme. Oaspe┼úii pot avea diverse b─âuturi r─âcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilit─â╚Ťile oferite de proprietate nu lipsesc facilit─â╚Ťile spa, unde oaspe╚Ťii se pot relaxa în voie la diverse tipuri de masaj. În cadrul proprietat─â╚Ťii exist─â piscin─â în aer liber pentru cei care doresc s─â se relaxeze ╚Öi s─â se bronzeze. Aceasta este prev─âzut─â cu ╚Öezlonguri confortabile, prosoape ╚Öi umbrele de soare, precum ╚Öi cu un bar unde oaspe╚Ťii pot degusta b─âuturi alcoolice sau r─âcoritoare.

Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori preg─âte╚Öte zilnic momente de distrac╚Ťie în grup sau concursuri cu premii.

Activit─â╚Ťile sportive sunt o alt─â op╚Ťiune de petrecere a timpului liber. O sal─â de fitness cu echipamente necesare pentru o gam─â variat─â de exerci╚Ťii fizice este la dispozi╚Ťia celor interesa╚Ťi.

Proprietatea este o alegere potrivit─â pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joac─â special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde exist─â jocuri ╚Öi programe de anima╚Ťie.

Facilit─â╚Ťile de la proprietate mai cuprind ╚Öi un lift, o camer─â pentru bagaje ╚Öi un seif.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la o distan╚Ť─â de 19 km. La cerere proprietatea organizeaz─â transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atrac╚Ťii de Argisht Partez Apartment Complex sunt: Teren de minigolf - 300 m, Nisipurile de aur - centru - 400 m, Strad─â cu cluburi de noapte - 600 m.


Restaurante:
Argisht Partez Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Argisht Partez Restaurant - Bucătărie: franţuzească, internaţională, europeană, Meniu: bufet

Plaje în vecinătate
Nirvana Beach - 1,4 km
Golden Sands Beach - 250 m

Puncte de interes
Teren de minigolf - 0,3 km
Nisipurile de aur - centru - 0,4 km
Strad─â cu cluburi de noapte - 0,6 km
Portul de iahturi Nisipurile de Aur - 1,1 km
Aquapolis Nisipurile de Aur - 1,4 km
Riviera Beach - 1,9 km
Aladzha Monastery - 2,8 km
Argisht Lift - 4,4 km
Black Sea Ice Arena - 6,1 km
University Botanical Garden - 7,3 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Varna - 19 km
Aeroportul Burgas - 91 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Bar
Lift
Seif
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
Frigider
Meniu bufet
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Foehn
Animatori
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Spa/ Wellness
Club pentru copii
2 restaurante
Apartamente
Recep╚Ťie non-stop
Camere pentru nefum─âtori
Aer condi╚Ťionat
Teras─â
Meniu à la carte
Camer─â pentru bagaje
Piscin─â pentru copii
Cur─â╚Ťenie ├«n camer─â - zilnic
Baie cu cadă sau duș
Loc de joacă în aer liber
Parcare pe strad─â
Zon─â pentru fum─âtori
Sal─â de fitness - cu plata
Bar la piscin─â
Vedere la gr─âdin─â
Buc─ât─ârie
Ustensile de buc─ât─ârie
Plit─â de g─âtit
Zon─â de luat masa
Ma┼čin─â de sp─âlat