Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situată în Larnaca, Amorgos Boutique este o proprietate care oferă unități de cazare cu aer condiționat, restaurant și serviciul de room-service. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Fiecare cameră dispune de minibar și cană-fierbător. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Unele camere cu balcon cu vedere la oraș. Camerele luminoase de la Amorgos Boutique sunt dotate cu mochetă, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. De asemenea, este disponibilă o zonă de luat masa. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Amorgos Boutique oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Larnaca, situat la o distanță de 4 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Amorgos Boutique sunt: Primăria - 100 m, Promenada Finikoudes - 100 m, Armenian Church of Saint Stephanos - 200 m.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: europeană, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Minibar
Radio
Wi-Fi zone publice gratuit
TV
Telefon
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Business centre
Birou
Boutique hotel
Halat de baie
Laptop
Închirieri auto
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
Aer condiționat
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Curăţătorie chimică - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Sală de conferințe - cu plata
Mic dejun în cameră
Facilități călcat
Fierbător
Mochetă
Toaletă cu mânere
Zonă de luat masa
Vedere la oraș
Parcare pentru persoane cu mobilitate redusă
Baie cu duș
Snack bar

Locatie