Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate de 4 stele se află în Spanochori (Lefkada) și oferă 5 vile de lux cu 2, 3 sau 4 dormitoare, piscină în aer liber și vedere panoramică a orașului sau la mare. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Fiecare cameră dispune de mașină pentru preparare cafea sau ceai și fierbător Camerele luminoase de la Anemones Villas sunt dotate cu gresie sau parchet, aer condiționat, Tv și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Vilele au zonă de relaxare cu canapea și cadă cu hidromasaj care asigură un plus de confort și răsfăț. În fiecare unitate de cazare există o bucătărie utilată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie. De asemenea, sunt disponibile o zonă de luat masa și un cuptor cu microunde. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Anemones Villas este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de ore de călărie și sesiuni de pescuit. Anemones Villas oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Anemones Villas se află la 6 km de Orașul Lefkada și la 16 km de Aeroportul Aktion. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Anemones Villas sunt: Alikes - 4,5 km, Piața Marka - 4,7 km, Mănăstirea Faneromenis - 4,7 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Seif
Umbrele de soare
Pescuit
Ciclism
Radio
Wi-Fi zone publice gratuit
Windsurfing - cu plata
TV
Telefon
Frigider
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Parcare la proprietate
Concierge
Cuptor cu microunde
Cuptor
Vedere la munte
Birou
Dressing
DVD player
Laptop
CD player
Șezlonguri
Grădină
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
Aer condiționat
Terasă
Închirieri biciclete - cu plata
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Mașină de cafea
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Curăţătorie chimică - cu plata
Pardoseală de gresie/ marmură
Facilități călcat
Vedere la piscină
Cadă cu hidromasaj
Vedere la grădină
Piscină exterioară (deschisă tot anul)
Grătar
Călărie
Fierbător
Masă
Bucătărie
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Zonă de luat masa
Pardoseală de lemn sau parchet
Vedere la oraș
Fier de călcat
Cadă spa
Șemineu

Locatie