Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Falkensteiner


Descriere

LOCALIZARE: situat pe un deal cu vedere panoramica la Marea Adriatica hotelul este la 200 metri de plaja (pietricele). In zona mai sunt plajele : Rafailovici (200 metri) si Kamenovo (850 metri). Aeroportul International Tivat se afla la 18.5 km.

FACILITATI HOTEL: 236 de camera renovate, beach club bar si restaurant pe plaja, lobby bar, piscina panoramica si bar la piscina, zona de gradina total noua, casino cu jocuri live, centru SPA Acquapura de 1500 mp cu saune, baie de aburi si Jacuzzi, o variatate de tratamente cosmetice si terapii, Sali de conferinta, sezlonguri si umbrele la plaja privata hotelului,este permsi accesul cu animale de companie contra-cost (25 eur/zi/ catel),parcare. Hotelul este renovat in 2019.


FACILITATI CAMERE: Camerele comfort au 25 mp, capacitate maxim 2 persoane, balcon, TV cu ecran plat, aer conditionat / incalzire,minibar, seif, telefon, conexiune gratuita la internet wireless, 2 paturi twin sau pat dublu, baie cu dus sau cada si uscator de par, minibar, cana electrica. Camerele superior au in plus o canapea extensibila pentru copii pana la 12 ani. Camerele Junior suite au 60 mp si dispun de 2 camere separate : una cu pat dublu / 2 paturi twin si una cu canapea extensibila ( 160 x 200 cm pentru copii in zona de living), 1 baie, 2 balcoane.

Taxa locala: 1.10 eur/persoana/zi se achita de catre turisti direct la fata locului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.