Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Torre Azul & Spa (Adults Only)


Descriere

Torre Azul & Spa este o proprietate de 3 stele care se află în El Arenal (Mallorca) și oferă piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare articole de toaletă gratuite. Camerele luminoase de la Torre Azul & Spa sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Unele camere au balcon, cu vedere la piscină, unde oaspeții se pot relaxa în voie. Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Torre Azul & Spa oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Torre Azul & Spa oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Jacuzzi-ul și baia turcească fac parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Seara, Torre Azul & Spa organizează diverse show-uri atrăgătoare pentru oaspeții proprietății. În anumite seri există cine tematice.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Torre Azul & Spa este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Torre Azul & Spa oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Torre Azul & Spa poate furniza informații turistice.

Torre Azul & Spa are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Palma de Mallorca, situat la o distanță de 5,8 km.

Cele mai apropiate atracții de Torre Azul & Spa sunt: Portul de agrement El Arenal - 500 m, Aqualand El Arenal - 600 m, Mega Park Nightclub - 1,8 km.


Restaurante:
Torre Azul Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Bar
Restaurant
Lift
Umbrele de soare
Ciclism
Wi-Fi zone publice gratuit
TV
Telefon
Minibar - cu plata
Meniu bufet
Seif - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Balcon
Tururi cu bicicleta
Masaj - cu plata
Magazine
Baie cu aburi - cu plata
Jacuzzi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Pachete Spa - cu plata
Lounge SPA
Meniuri pentru diete speciale
Șezlonguri
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Plajă cu nisip
Închirieri biciclete - cu plata
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Divertisment de seară
Parcare pe stradă
Curăţătorie chimică - cu plata
Baie turcească - cu plata
Saună - cu plata
Prosoape pentru piscină
Sală de conferințe
Vedere la piscină
Bar la piscină
Tv în spațiile comune
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Seri cu cină tematică
Plajă - la 350 m
Snack bar