Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Piccadilly


Descriere

Localizare: Hotel Piccadilly de 3 stele este amplasat in centrul statiunii Mamaia, la doar 150 de metri distanta de malul Marii Negre.

Dotari:Hotelul dispune de 155 camere duble, restaurant (240 locuri), terasa (100 locuri), bar de zi, sala de conferinte ( 80 locuri), parcare. Gradina hotelului dispune de spatii de joaca pentru copii, special amenajate si dotate cu bancute, leagane, balansoar, tobogan, etc.
Toate camerele sunt dotate cu cartele magnetice de acces, cu baie proprie cu cabina de dus, TV LED, instalatie de climatizare, minibar, seif si internet wireless de mare viteza gratuit.


Camera dubla a fost complet renovata in anul 2019 si dispune de o suprafata generoasa, de 18 mp.
Apartementele sunt spatioase cu o suprafata de aproximativ 30 mp si includ tot ce ti-ai putea dori de la o vacanta reusita: un dormitor cu pat matrimonial, un living cu canapea extensibila si o baie proprie cu cabina de dus.


Hotelul Piccadilly ofera conexiune la internet wireless de mare viteza gratuit pentru toti turistii cazati.
Din anul 2019, in urma lucrarilor de renovare completa a hotelului, una din facilitatile incluse este liftul. Astfel, te bucuri de acces rapid si usor pana la camerele si apartamentele de la etajele superioare.


PROCEDURI IMPLEMENTATE impotriva riscului infectarii cu COVID - 19

In vederea garantarii continuitatii activitatilor de cazare in conditii stricte de siguranta, s-au implementat recomandarile Ministerului Sanatatii pentru gestionarea riscului igienico-sanitar precum si un set de masuri suplimentare in materie de prevenire si gestiune a urgentei epidemiologice cu COVID-19:

Personalul hotelului este monitorizat zilnic. Au fost instalate dispensere cu dezinfectant la intrarea in hotel, la lift, intrarea in restaurant/ pe terasa. Exista semnalistica specifica pentru oaspeti privind distantarea sociala.

Este obligatoriu purtarea mastii in spatiile comune, in special in zona de servire a micului dejun sistem bufet suedez.
Folosirea lifturilor va fi facuta doar daca este strict necesar, de catre cel mult 2 persoane odata (recomandat din aceeasi familie), care vor purta masti de protectie. Personalul care executa operatiunile de curatare si dezinfectie a fost si este instruit corespunzator . S-a amenajat un panou de protectie (plexiglas) la receptie astfel incat sa fie favorizata distantarea sociala.
Oaspetii vor primi la check-in pentru completare, o declaratie pe proprie raspundere in scopul reducerii riscului de imbolnavire cu virusul Covid-19 si se va folosi un termometru digital, pentru a putea monitoriza temperatura persoanelor care urmeaza a fi cazate. Daca va depasi 38 grade nu li se va permite accesul in unitate.
TERASA : Se stabileste un numar maxim de 4 personae care pot ocupa o masa, cu conditia respectarii unei distante de 1,5 m intre persoane, exceptie facand membrii aceleasi familii, care au acelasi domiciliu. Se asigura respectarea unei distante de minim 2 m intre ocupantii scaunelor meselor alaturate.

Mesele de pe terasa vor fi dispuse la distanta recomandata de 2 metri si nu vor putea fi mutate; servirea meselor incluse sau a la carte se va face pe terasa hotelului. Toate spatiile comune si camerele se vor aerisi zilnic. Produsele folosite pentru dezinfectare/curatare sunt avizate de Ministerul Sanatatii, insotite de certificari impotriva coronavirus.
Angajatii vor purta masca si vor fi informati permanent cu privire la masurile de siguranta ce trebuie respectate.
Siguranta tuturor este pe primul loc! Va asteptam cu drag si cu incredere sa va petreceti urmatorul sejur la Piccadilly!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.