Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LITERA MARMARIS BEACH RESORT


Descriere

Litera Marmaris Beach Resort este o proprietate de 3 stele situată în Marmaris care oferă un restaurant și o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare.

Fiecare cameră dispune de minibar. În camere există baie cu duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. Camerele de la Litera Marmaris Beach Resort au în dotare aer condiționat și Tv.

Litera Marmaris Beach Resort pune la dispoziția oaspeților un restaurant. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Litera Marmaris Beach Resort amatorii de divertisment pot juca darts sau tenis de masă.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat.

Litera Marmaris Beach Resort se află la 2 km de Marmaris și la 100 km de Aeroportul Dalaman.


Puncte de interes
Oras Marmaris (centru) - 2 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Dalaman - 100 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Umbrele de soare
Darts
Minibar
TV
Telefon
Balcon
Foehn
Șezlonguri
Baie cu duș
Aer condiționat
Piscină exterioară
Piscină pentru copii
Articole de toaletă gratuite
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber