Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gulliver Delta Resort


Descriere

ULLIVER DELTA RESORT 4* este amplasat pe malul apei, la marginea localitatii Murighiol, intr-un cadru natural de exceptie. Complexul relativ nou, cu casute date in folosinta in 2020, are elemente arhitecturale ce amintesc de vechile conace lipovenesti.

In cadrul complexuluise afla si casute de 4*, care ofera turistilor aceleasi conditii precumcamerele de 4 din corpul central (atat ca suprafata a camerelor si bailor, catsi ca dotari). Turistii cazati in casute beneficiaza de aceleasi servicii caturistii din corpul central, avand acces in acelasi timp cu acestia la toatezonele hotelului (bar, restaurant, piscina, terasa etc.).
In restaurantul cu specific pescaresc grija pentru mancarea proaspata sisanatoasa este intrecuta doar de maiestria bucatarilor in a desavarsi gustulrenumitelor preparate locale.

Gulliver Delte Resort 4* dispune de 12 camere mari, confortabile, situate in corpul central, cu vedere la lacul navigabil (din fata complexului turistic) sau la micul lac, acoperit cu stuf, din spatele hotelului.
Camerele dispun de aer conditionat, minibar, plasma, feon, please impotriva insectelor etc.


In cadrul complexului sunt 8 casute spatioase (24 mp fiecare), de 4*, invelite cu stuf si situate de-o parte si de alta a piscinei. Casutele au intrare separate, asigura un grad ridicat de intimitate si permit, in acelasi timp, accesul rapid la piscina situatea la doar cativa metri. Sunt ideale pentru cuplurile care vor sa leneveasca ori pentru familiile cu copii, usor de supravegheat direct din camera, atunci cand se balacesc la piscina. Toate structurile de cazare dispun de aer conditionat, minibar, plasma, feon, plase impotriva insectelor etc.


Copiii au la dispozitie un loc de joaca dotat cu balansoare, tobogane si leagane, iar toti membri familiei se pot bucura de activitati recreative precum: tenis de masa, badminton, fotbal de masa, fotbal in iarba, darts, sah sau table.


Piscina in aer liber reprezinta una dintre principalele atractii ale resorului Gulliver. Incepand cu ultima decada a lunii mai si pana spre sfarsitul lunii septembrie oaspetii nostri se pot relaxa facand plaja pe sezlong si racorindu-se in apele cristaline din preajma lor.

Masuri de siguranta anti Covid 19:
La intrarea in toate spatiile comune vor fi amplasate dispozitive cu gel dezinfectant pentru maini.
Reducerea la minim a interactiunii fizice intre oaspeti si personal curespectarea distantarii fizice dintre mese, scaune, sezlonguri etc.
Efectuarea formalitatilor de check-in on-line
Turistii sunt rugati sa aiba masca de protectie la interactiunea cupersonalul, precum si in timpul accesului prin spatiile comune.
Utilizarea echipamentelor de protectie de catre toti angajatii hotelului,verificarea starii de sanatate a acestora (inclusiv verificarea temperaturii sia simptomelor respiratorii) si limitarea interactiunii intre angajati pentru acreste siguranta serviciilor oferite;
Cresterea frecventei dezinfectarii spatiilor publice ale hotelului
Dezinfectarea tuturor suprafetelor si obiectelor atinse cel mai frecvent inspatiile comune
Personalul de curatenie va intra in camera echipat cu masca si manusi.
Distanta intre mese va fi de 2 m, iar la o masa se permite accesul unui numarlimitat de persoane
Se vor dezinfecta mesele si scaunele dupa fiecare servire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.