Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Laguna Albastra


Descriere

Ne-am deschis portile in 2012, cu mult entuziasm si din dorinta de a oferi oaspetilor nostri experienta de neuitat a Deltei Dunarii intr-un cadru confortabil, care sa le acopere toate nevoile.
Am inceput cu 15 camere, iar ulterior am adaugat diverse facilitati, in functie de cererile oaspetilor, cum ar fi piscinele functionale din 2014 si terasa deschisa in 2015. De atunci am investit si ne-am dezvoltat constant, am pus la punct aspectele care functionau mai putin bine, iar in 2017urmeaza sa deschidem inca un corp cu 12 camere duble deluxe, pentru a face vizitatorilor din ce in ce mai numerosi.
Turistilor care viziteaza pensiunea le sta la dispozitie personalul experimentat, entuziast si ospitalier, al carui profesionalism are un singur scop, acela de a le oferi o experienta unica: confort in mijlocul naturii. Insa, pentru ca modernitatea pensiunii nu exclude placerile simple,acestia se pot bucura si de focuri de tabara, pot face gratar in aer liber in locul special amenajat sau se pot delecta cu un bors de peste proaspat,pregatit la ceaun cu atentie si indemanare de bucatareasa pensiunii.
Pensiunea Laguna Albastra isi asteapta intotdeauna oaspetii cu bucurie, iar noi suntem pregatiti sa va intampinam cum se cuvine, indiferentca veniti sa descoperiti Delta Dunarii, la o partida de pescuit sau teambuilding-uri.
Restaurantul pensiunii are o capacitate in interior de 50 delocuri si o terasa exterioara de 100 de locuri unde puteti servi cele mai bune preparate, bucurandu-va in acelasi timp de soarele cald si atmosfera naturala de vis pe care o ofera Delta Dunarii!
La pensiunea Laguna Albastra ne-am gandit si la cei care prefera alte forme de relaxare decat plimbarile prin delta. De aceea am construit zona de piscine dotata cu piscina pentru adulti, piscina pentru copii, beach bar si sezlonguri, sa fii sigur ca prinzi cel mai frumos bronz posibil. Daca nu iti place sa stai la soare, te invitam in zona foisorului unde ai la dispozitie si un spatiu de gratar.
Camera dubla standard este spatioasa si aerisita, cu doua paturi single, dotata cu aer conditionat, Wi-Fi, televizor cu cablu, minifrigider, uscator de par, baie proprie, balcon cu terasa.
Camera dubla matrimoniala este spatioasa si aerisita, cu pat matrimonial, dotata cu aer conditionat, Wi-Fi, televizor cu cablu, minifrigider, uscator de par, baie proprie, balcon cu terasa.
Apartamentul este format din 2 camere, una cu patmatrimonial, iar cealalata cu canapea extensibila, dotat cu aer conditionat, Wi-Fi, televizor cu cablu, minifrigider, uscator de par, baie proprie, balcon cu terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.