Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Elixias


Descriere

Amplasare: in apropierea renumitei paduri Dumbrava si a Parcului `sub Arini`, la 3 km de centrul Sibiului, Casa Elixias reuneste intr-o ambianta reconfortanta si selecta toate ingredientele necesare relaxarii dumneavoastra.
O atentie deosebita este acordata crearii unei atmosfere cat mai placute pe parcursul sejurului, facilitata de dotarile care ne definesc:
- 5 camere in regim single sau double;
- Sala de mese (multifunctionala ) ;
- Sala de conferinta pentru 15 persoane dotata cu flipchart, videoproiector etc.
- Loc de joaca pentru copii ;
- Parcare proprie monitorizata ;
- Access internet wireless;
- Terasa ;
Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, TV in living, internet wireless, internet prin cablu, schimb valutar, sala de fitness, se accepta animale, parcare, gradina/curte, piscina, masaj, spalatorie, room service, sauna, terasa, plata cu cardul, living, sala de mese, seif la receptie, semineu, loc amenajat de joaca, bar, beauty center, sala de conferinte, tichete de vacanta
Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, baie cu cada, camere cu balcon, incalzire centrala, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.