Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lichnos Bay Village


Descriere

Lichnos Bay Village este o proprietate de 3 stele situată în Parga care oferă camere cu vedere la mare, un restaurant, o piscină în aer liber și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea are servicii de închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Camerele confortabile de la Lichnos Bay Village au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat și Tv cu canale prin satelit. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Toate camerele spațioase de la Lichnos Bay Village au zonă de relaxare. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider și ustensile de bucătărie. De asemenea, este disponibilă o zonă de luat masa. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

Lichnos Bay Village pune la dispoziția oaspeților un restaurant. Preparate din bucătăria locală, italiană, precum și preparate pescărești așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Pizza este de asemenea o opțiune culinară pentru cei gurmanzi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări. Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj. Pentru cei interesați proprietatea oferă servicii de manichiură & pedichiură. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând tenis de masă.

În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic. Lichnos Bay Village este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de sesiuni de snorkelling și de pescuit. Lichnos Bay Village oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru depozitarea bagajelor. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Aktion, situat la o distanță de 49 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: grecească, italiană, pizza, fructe de mare, steakhouse, locală

Plaje în vecinătate
Lichnos Beach - 50 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Aktion - 49 km
Aeroportul Ioannina - 57 km
Aeroportul Internaţional Corfu - 58 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Umbrele de soare
Pescuit
Windsurfing
Snorkelling
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
Frigider
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Sporturi nautice - cu plata
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Spa/ Wellness
Magazin de suveniruri
Parcare la proprietate
Caiac - cu plata
Grădină
Închirieri auto
Spălătorie - cu plata
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Piscină exterioară
Închirieri biciclete - cu plata
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Baie cu cadă sau duș
Scufundări - cu plata
Plajă
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Sală de conferințe - cu plata
Pardoseală de gresie/ marmură
Manichiură & pedichiură - cu plata
Servicii de înfrumusețare
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Ustensile de bucătărie
Zonă de luat masa
Chicinetă
Baie cu duș
Șezlonguri
Snack bar