Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Soimul


Descriere

Hotelul Soimul este situat la munte, in statiunea Poiana Brasov, in mijlocul naturii, la o altitudine de 1030 m, foarte aproape de partiile de schi si de traseele montane.

Facilitati hotel : 88 camere duble, 17 matrimoniale si un apartament. De asemeni pune la dispozitia turistilor : restaurantul Bavaria cu o capacitate de pana la 250 de locuri un bar, un centru de conferințe multi-funcţional şi flexibil, capabil să gazduiasca orice tip de eveniment in Poiana Brașov: conferințe, congrese, traininguri, workshop-uri, team building-uri, lansari de produs, expozitii.

Facilitati camere:mobilier modern, paturi confortabile, televizor cu televiziune prin cablu, telefon, minibar, bai dotate cu dus sau cada, balcon, climatizare, internet Wireless.

Descriere camere:
Hotelul pune la dispoziție 88 de camere duble, 17 camere matrimoniale și un apartament, amenajate modern si confortabil, creand astfel o atmosfera intima si primitoare. Camerele sunt un adevarat refugiu pentru relaxare, oferind o priveliste spectaculoasa asupra Masivului Postavaru. Acestea au mobilier modern, paturi confortabile, televizor cu televiziune prin cablu, telefon, minibar, bai dotate cu dus sau cada, balcon, climatizare, internet Wireless.

Descriere facilitati:
Restaurantul Bavaria cu o capacitate de pana la 250 de locuri un bar ofera meniuri traditionale si internationale, centrul de conferințe multi-funcţional şi flexibil : patru sali de conferinta elegante si luminate natural, dotate cu echipamente tehnologice de ultima generatie, cu o capacitate de pana la 160 de locuri, pot satisface cele mai exigente cerințe business. Zone speciale de coffee break sunt amenajate in imediata proximitate a salilor de conferinta, lobby bar unde pot fi savurate diverse cocktailuri, internet corner, parcare monitorizata.

Locatie:
Situat la o altitudine de 1030 m, foarte aproape de partiile de ski sau traseele montane

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.