Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ZEUS HOTEL POMORIE


Descriere

Zeus Hotel Pomorie este o proprietate de 3 stele situată în Pomorie care oferă unități de cazare cu aer condiționat, grădină și o terasă unde oaspeții pot petrece timp împreună cu prietenii sau familia. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

În camere există baie cu duș. Camerele luminoase de la Zeus Hotel Pomorie sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Zeus Hotel Pomorie oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Preparate din bucătăria locală și mediteraneană așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Pizza este de asemenea o opțiune culinară pentru cei gurmanzi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și o cafenea ideală pentru o gustare rapidă. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Zeus Hotel Pomorie oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc facilitățile spa, unde oaspeții se pot relaxa în voie la diverse tipuri de masaj.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Zeus Hotel Pomorie, amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau bowling. Seara, Zeus Hotel Pomorie organizează discotecă. În anumite seri există show-uri karaoke.

În zonă se organizează sesiuni de scufundări și se poate practica caiac. Zeus Hotel Pomorie este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi de mers pe jos sau cu bicicleta, sesiuni de snorkelling și de pescuit. Zeus Hotel Pomorie oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost. Există, de asemenea, la proprietate și tururi pentru cunoașterea culturii locale.

Copiii au la dispoziție canale TV, jocuri și puzzle-uri.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Zeus Hotel Pomorie se află la 13 km de Orașul vechi Nesebăr și la 11 km de Aeroportul Burgas. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Zeus Hotel Pomorie sunt: Salt Museum - 1,4 km, Parcul acvatic Pomorie - 3,6 km, Muzeul Aviației - 10,0 km.


Restaurante:
Зевс,лятна градина към ресторанта-открита часк ,СУШИ БАР - Bucătărie: grecească, japoneză, mediteraneană, pizza, fructe de mare, sushi, locală, europeană, grătar, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Cafenea
Pescuit
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Windsurfing - cu plata
Camere pentru familie
TV
Telefon
Seif - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Tururi cu bicicleta
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Spa/ Wellness
Snorkelling - cu plata
Business centre
Canale TV pentru copii
Bufet pentru copii
Meniuri pentru diete speciale
Bowling - cu plata
Meniu pentru copii - cu plata
Darts - cu plata
Caiac - cu plata
Tururi de mers pe jos
Karaoke - cu plata
Tur cultura locala
Grădină
Închirieri auto
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Închirieri biciclete - cu plata
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Scufundări - cu plata
Zonă pentru fumători
Discotecă - cu plata
Sală de conferințe
Tv în spațiile comune
Călcătorie
Jocuri și puzzle-uri
Parcare publică în apropiere - cu plata