Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat chiar in centrul statiunii, langa soseaua principala care tranziteaza localitatea, la doar 250 m de Salina Praid si 500 m de strandul sarat si baile sarate Praid.
Dupa un proces de renovare – modernizare de 6 luni, relativ scurt ca durata, dar intens din perspectiva schimbarilor, Hotelul PRAID din statiunea harghiteana cu acelasi nume si-a redeschis „porţile” in iulie 2009.
Descriere facilitati:
Tratament: consta in speleoterapie in Salina Praid (tot timpul anului, pentru afectiuni respiratorii), bai sarate la vana (mai – octombrie, pentru afectiuni reumatice) sau strand sarat (iunie – septembrie). Este necesara efectuarea unui consult medical la un cabinet de specialitate existent in Praid). Tratamentul este indicat pentru urmatoarele afectiuni: astm bronsic, bronsita cronica, rinita cronica, sinuzita cronica, emfizem pulmonar obstructiv, silicoza, infectii respiratorii repetate. Tariful pentru tratament in salina se refera la 1 procedura (speleoterapie/climatoterapie in mina de sare) si include transport cu autobuzul dus-intors, taxa de intrare in mina. In zilele de duminica nu se face tratament in salina. Tratamentul balnear in salina se acorda pentru minim 5 zile consecutive de intrare in salina (exceptand duminica).
Servicii masa:
- se acorda in restaurantul propriu la hotelului, in sistem fisa cont. Restaurantul va ofera un meniu variat, bogat in specialitati culinare secuiesti, ardelenesti si internationale.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - Pentru copiii intre 0-5 ani se asigura gratuitate la cazare, cazati cu 2 adulti in camera dubla, fara pat suplimentar. - Copiii de la 6-12 ani beneficiaza de 50% reducere la pachet, cazati cu 2 adulti in apartament cu 2+1 locuri, daca pentru copii nu se solicita pachet, se achita cazarea - al 3-lea loc in apartament cu mic dejun.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie