Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ski and Sky


Descriere


Situat la 2 minute de mers pe jos de telescaun, Hotelul Ski & Sky ofera un restaurant cu vedere panoramica. Se ofera WiFi gratuit.
Camerele au podea cu mocheta. Baile private sunt dotate cu articole de toaleta gratuite.
Restaurantul, cu o capacitate de 80 de locuri, este completat de o sala de mic dejun, un bar si un lounge. Ofera preparate din bucataria traditionala romaneasca si internationala.
De la braseria Belvedere, situata la etajul cinci al hotelului, va puteti bucura de o vedere panoramica minunata cu vedere la munti spre Bucegi, Piatra Mare, Postavarul, partii si Predeal.
Hotelul Ski & Sky din Predeal este un hotel de 4**** , recent deschis sub o noua conducere si o noua echipa.
Cum oamenii fac intotdeauna diferenta, echipa formata din profesionisti specializati in servicii hoteliere de foarte buna calitate este pregatita sa satisfaca cele mai inalte exigente.
Intotdeauna atenti la detalii pentru ca detaliile fac diferenta!
Aceasta locatie se dezvaluie la cea mai mare altitudine din Romania (1050m), in inima orasului Predeal.
Localizare:
- Este situat la 50 m de partia Clabucet, Predeal.
Str.Liviu Rebreanu nr 2, Predeal, Jud. Brasov
Camere & Apartamente
Camerele intrunesc toate standardele unui hotel de 4 stele: minibar, TV cu ecran LCD , WI-FI de banda larga si putere marita, telefon, uscator de par, buton panica pentru situatiile de urgenta si produse cosmetice atent alese.
Numarul total de camere este de 29, dintre care :
3 apartamente - apartamentul este compus din living cu o canapea extensibila , dormitor si 2 grupuri sanitare . Spatiul permite si amplasarea unui pat suplimentar.
5 camere single (double economy) - cu posibilitatea cazarii a doua persoane
21 camere duble twin sau matrimoniale - cu posibilitatea amplasarii de pat suplimentar :
11 camere duble sau twin - fara balcon
10 camere duble sau twin - cu balcon
Capacitatea de cazare este de pana la 70 de oaspeti.
Privelistea pe care o punem la dispozitie turistilor este catre munte, catre partia de schi. Astfel , apartamentele dispun de cate o terasa generoasa. De asemenea, si unele dintre camere sunt dotate cu balcon sau terasa , iar celelalte sunt camere pentru nefumatori.Accesul la Spa include : ciubar cu apa sarata, jacuzzi si sauna iar tariful pentru o ora este 25 ron/ persoana si se poate achita la receptie.
Accesul cu animale de companie este interzis.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.