Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Superb 9 Booking.com Situat intr-una din cele mai apreciate zone din Paralia, hotelul este foarte bine cotat pentru locatie. Plaja de nisip este la numai 80 m, centrul statiunii cu magazine, restaurante si cafenele este la numai cativa pasi. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul se alfa la 80 m de plaja cu nisip din Paralia, la cativa pasi de strada principala cu numeroase magazine, cafenele si restaurante. Orasul Katerini se afla la 7 km, iar Salonic este la 70 km. Pe plaja sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Facilitati hotel

Hotelul cu 16 camere ofera: receptie 24h, camera de bagaje, inchiriere masini, seif, lift, room service, parcare publica in apropiere, acces gratuit la internet WIFI, bar, terasa.

Facilitati camere

Camerele spatioase au aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, uscator de par, balcon. Capacitatea maxima este de 3 persoane.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun continental bufet. La solicitare se poate servi cina (meniu) la hotel Regina Mare, aflat la 100 m.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie