Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mediterranean Princess


Descriere

Situat la numai 120 m de plaja, hotelul este construit intr-o gradina plina cu verdeata si are o piscina generoasa cu sezlonguri si umbrele gratuite. Construit in 2008, hotelul este la 400 m de centrul statiunii Paralia, cu magazine, baruri si taverne si numeroase posibilitati de distractie. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul este situat la 120 m de plaja cu nisip. Sezlongurile si umbrelele pe plaja sunt contra cost. Centrul statiunii Paralia, cu magazine, baruri, taverne si restaurante este la 400 m, iar orasul Salonic la cca 70 km.

Facilitati hotel

Hotelul cu 75 de camere dispune de: receptie 24h, depozitarea bagajelor, spalatorie, curatatorie, calcatorie, inchiriere masini, lift, acces gratuit la internet WIFI, restaurant, bar, piscina exterioara, loc de joaca pentru copii, parcare gratuita.

Facilitati camere

Camerele elegant mobilate au: conexiune la internet prin cablu, ceas desteptator, baie cu cada sau dus, uscator de par, oglinda de machiaj, telefon, TV, aer conditionat, mini bar, balcon sau terasa, seif.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun si cina bufet si detine un restaurant si un bar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie