Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mythic Summer Hotel


Descriere

Booking.com - 9 Hotelul Mythic Summer 4 stele este situat in Paralia Katerini, intr-o zona plina de vegetatie, la cateva minute de mers pana la plaja si zona cu magazine si restaurante. Piscina exterioara, accesul la internet WIFI in intreg hotelul, restaurantul cu preprate traditionale, barul si camerele spatioase sunt doar cateva din facilitatile acestuia. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotel Mythic Summer 4* este situat intr-o zona linistita, ferit de agitatia statiunii Paralia, dar totodata cu acces facil catre taverne si magazine. Plaja se afla la aproximativ 600 m fata de hotel.

Facilitati hotel

Datorita pozitionarii hotelului, turistii se pot bucura de vegetatia traditionala a zonei Pieria, de linistea statiunii si de aerul curat al muntelui Athos. Retras, ferit de agitatia statiunii, hotelul pune la dispozitia turistilor piscina exterioara, access internet, parcare, restaurant, snack bar la piscina, minimarket, facilitate pentru persoanele cu disabilitati, camera de bagaje. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Facilitati camere

Camere spatioase, atent decorate, ofera vedere catre muntele Olimp, piscina sau gradina. Acestea sunt prevazute cu baie proprie, aer conditionat, conexiune la internet gratuita, TV, uscator de par, minibar, seif, balcon sau terasa.

Sport & divertisment

Piscina exterioara, in jurul careia sunt amplasate sezlonguri si umbrelute, accesul la internet WIFI si gradina generoasa sunt doar cateva din facilitatile puse la dispozitia oaspetilor. Contra cost, turistii pot beneficia de umbrele si sejlonguri la plaja.

Drinks & Food

Restaurantul principal ii asteapta pe turisti cu specialitati grecesti si preparate internationale, iar la barul de la piscina sunt servite cocktail-uri racoritoare. La cerere, sunt oferite si meniuri  speciale (dietetice).

Facilitati copii

Atentia la detalii a managementului hotelier se reflecta si in grija pentru cei mici: pentru acestia exista un loc de joaca si piscina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie