Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situată în Megali Ammos (Skiathos), această proprietate de 5 stele are acces imediat la plajă și oferă piscină exterioară, cu șezlonguri și umbrele de soare. Facilitățile de la Aegean Suites includ și sală de fitness. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Camerele de la Aegean Suites sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Unele camere au balcon cu vedere la mare sau la grădină. Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș, foehn, articole de toaletă gratuite, precum și halate de baie și papuci. Curățenia in cameră se face zilnic. Anumite camere au zonă de relaxare și cadă cu hidromasaj care asigură un plus de confort și răsfăț. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Aegean Suites oaspeții au la dispoziție 2 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase à la carte. Preparate din bucătăria internațională, grecească și mediteraneană așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 2 baruri, dintre care unul la piscină, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc facilitățile spa, unde oaspeții se pot relaxa în voie la diverse tipuri de masaj. Aegean Suites are în dotare jacuzzi Pentru cei interesați proprietatea oferă servicii de manichiură & pedichiură și coafor. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În zonă se organizează sesiuni de scufundări. Aegean Suites este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de sesiuni de pescuit. Aegean Suites oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Printre alte servicii se regăsesc serviciul de trezire și serviciul de spălătorie.

Aegean Suites are acces imediat la o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Aegean Suites se află la 1,5 km de Orașul Skiathos și la 2,4 km de Aeroportul Skiathos. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Aegean Suites sunt: Casa Papadiamandis - 1,0 km, Portul din Skiathos - 1,0 km, Castelul Skiathos - 2,6 km.


Restaurante:
KARAVIA (la piscină - light food) - Bucătărie: grecească, mediteraneană, Meniu: à la carte
PELAGOS - Bucătărie: grecească, internațională, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Bar
Seif
Umbrele de soare
Sală de fitness
Jacuzzi
Pescuit
Minibar
Radio
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
Frigider
Room service - cu plata
Vedere la mare
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Tururi cu bicicleta
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Spa/ Wellness
2 baruri
2 restaurante
Halat de baie, papuci
Coafor - cu plata
Parcare la proprietate
Concierge
Birou
Serviciu de trezire
Boutique hotel
DVD player
Halat de baie
CD player
Șezlonguri
Grădină
Închirieri auto
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
Plajă cu nisip
Piscină exterioară
Închirieri biciclete - cu plata
Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Plajă - la 20 m
Mic dejun în cameră
Bar la piscină
Cadă cu hidromasaj
Manichiură & pedichiură - cu plata
Vedere la grădină
Spălătorie
Călcătorie
Scufundări
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Curăţătorie chimică
Facilități business - fax/ copiator
Acces imediat plajă

Locatie