Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Drazica (Krk)


Descriere

Localizare: in apropierea oraselului Krk, pe malul marii (plaja betonata si plaja cu stanci), intr-o zona verde, la 23 km de aeroport. Caracteristici hotel: 236 camere renovate in perioada 1999 - 2003. Hotelul ofera 2 restaurante, 2 baruri, piscina in aer liber, tobogan, piscina pentru copii, schimb valutar, seif la receptie (cu plata), servicii de spalatorie (cu plata), salon TV, internet (cu plata), magazin cu articole de plaja, parcare (cu plata). Pentru sezlonguri si umbrele la piscina si pe plaja se plateste suplimentar. Camerele: camerele standard din cladirea principala au o capacitate maxima de 2 adulti + 1 copil sub 12 ani si sunt echipate cu: baie cu dus, aer conditionat, TV satelit, internet wireless (cu plata), frigider, telefon , uscator de par. Camerele standard din anexe au o capacitate maxima de 2 adulti + 1 copil sub 12 ani, nu au balcon, au vedere la parc, iar facilitatile sunt aceleasi ca in camera standard din cladirea principala. Apartamentele au o capacitate maxima de 4 persoane (2 adulti + 2 copii sau 4 adulti), sunt alcatuite dintr-un living si un dormitor separate printr-o usa, au o singura baie si balcon sau terasa; dotarile sunt identice cu cele din camera standard. Camerele single sunt situate in cladirile anexa si nu au balcon.

Activitati: gimnastica aerobica in apa, volei in apa, darts, fitness. Urmatoarele servicii sunt oferite cu plata suplimentara: masaj, tenis de camp, teren de badminton, minigolf, tenis de masa. Zilnic se organizeaza programe de animatie si divertisment pentru adulti si copii. Facilitati pentru copii: piscina in aer liber, tobogan, miniclub, programe de animatie, lectii de inot. Masa: demipensiune: mic dejun si cina bufet. Opinia noastra: hotel cu multiple facilitati situat pe malul marii, intr-o oaza de verdeata, ideal pentru vacantele de familie. Pagina web: www.hotelikrk.hr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.