Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Hotel Adriatic I (Opatija)


Descriere

Localizare: la 10 minute de mers de centrul statiunii Opatija, aproape de malul marii (plaja betonata) si de promenada Lungomare, la 47 km de aeroport. Caracteristici hotel: restaurant, bar, piscina acoperita la ultimul etaj al hotelului, cazinou, servicii de spalatorie/ curatatorie, schimb valutar, magazin de suveniruri, internet cafe (cu plata). Pentru sezlonguri si umbrele pe plaja se plateste suplimentar. Camerele standard au o capacitate maxima de 3 persoane si sunt echipate cu: baie cu cada sau dus, aer conditionat, uscator de par, TV satelit, minibar, seif (cu plata), telefon. Camerele superior sunt renovate si sunt echipate cu: baie cu cada sau dus, aer conditionat, uscator de par, TV satelit, minibar, seif (cu plata), telefon, conexiune la internet (cu plata). Activitati: centru wellness (cu plata suplimentara: sauna, tratamente, masaj), terenuri de tenis (cu plata). Masa: demipensiune: mic dejun bufet si cina meniu/ bufet.

Opinia noastra: hotelul Grand Adriatic este alcatuit din 2 cladiri distincte: Adriatic I 4* si Adriatic II 3*. Facilitatile celor doua hoteluri (restaurant, centru wellness, bar) sunt comune, doar camerele difera. Camerele de 3* sunt mai mici ca suprafata si mai uzate. Camerele de categoria 4* sunt modern decorate si putin mai spatioase.

Pagina web: www.hotel-adriatic.hr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie