Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Park (Rovinj)


Descriere

Park Hotel este situat într-un uimitor oraş din Istria care iese în evidenţă prin frumuseţea sa şi prin patrimoniul istoric. Acest hotel de vacanţă este situat departe de agitaţia oraşului, dar aproape de centrul oraşului, chiar lângă plajă.

De la ferestrele hotelului şi terasei aveţi vedere spre un mic port cu bărci şi iahturi şi atractiva insulă Sveta Katarina, vizavi de hotel. Puteţi admira, de asemenea, centrul vechi al oraşului şi apele liniştitoare. Este un hotel urban, deschis tot parcursul anului, cu oferte combinate pentru diferite evenimente şi de vacanţă.

Hotelul Park dispune de 202 camere decorate in stil mediteranean, cu balcon si vedere la mare sau la parc.

Dotarile camerelor: baie cu cada sau dus, aer conditionat, minibar, telefon si TV-Sat.

Hotelul Park dispune de restaurant cu mancaruri traditionale, bar pentru aperitive, bar pentru cocktail-uri, pizzerie, cofetarie, gratar, recepţie 24/24 h, camere pentru nefumatori, lift, seif, incalzire centrala, aer condiţionat, sala de fitness, masaj, piscina interioara si 2 piscine exterioare cu apa dulce.

Hotelul Park pune la dispozitia clientilor sai: room service, frizerie/salon de infrumusetare, micul dejun in camera, schimb valutar, inchiriere biciclete, inchiriere masini, fax / xerox, bancomat, internet wireless disponibil contra cost in spatiile comune

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.