Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat în Sunny Beach, Breza Hotel Sunny Beach se află la 150 m de plaja Sunny și oferă unități de cazare cu aer condiționat, grădină și terasă în aer liber. Facilitățile de la Breza Hotel Sunny Beach includ și sală de fitness. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

În camere există baie cu duș. Camerele de la Breza Hotel Sunny Beach au în dotare aer condiționat și Tv. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Breza Hotel Sunny Beach pune la dispoziția oaspeților un restaurant. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Breza Hotel Sunny Beach oferă meniuri pentru diete speciale.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Breza Hotel Sunny Beach amatorii de divertisment pot juca darts sau biliard.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Breza Hotel Sunny Beach este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de sesiuni de pescuit. Breza Hotel Sunny Beach oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

În grădina de la Breza Hotel Sunny Beach există un loc de joacă pentru copii special amenajat.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru depozitarea bagajelor.

Breza Hotel Sunny Beach se află la 5,7 km de Orașul vechi Nesebăr și la 24 km de Aeroportul Burgas.

Cele mai apropiate atracții de Breza Hotel Sunny Beach sunt: Restaurant Hanska Shatra - 700 m, Parcul acvatic Action - 2,1 km, Corner Bar - 2,1 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Bar
Restaurant
Sală de fitness
Darts
Biliard
Pescuit
Wi-Fi zone publice gratuit
TV
Telefon
Wi-Fi camere gratuit
Tururi cu bicicleta
Meniuri pentru diete speciale
Grădină
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Închirieri biciclete - cu plata
Cameră pentru bagaje
Loc de joacă în aer liber
Facilități business - fax/ copiator

Locatie