Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GARDEN NEVIS


Descriere

Hotel Garden Nevis *** este un hotel de familie all-inclusive in Sunny Beach, perfect pentru familii si prieteni, cu cazare si divertisment chiar in mijlocul celei mai mari statiuni de vara bulgare - Sunny Beach. La doar 450 de metri de plaja magnifica de nisip, Garden Nevis este personalizata pentru zilele lungi, langa piscina de dimensiuni plus.
Hotelul GARDEN NEVIS ofera Wi-Fi gratuit, restaurant tip bufet (All Inclusive), doua baruri/lobby bar si snack bar la piscina/, sala de fitness si parcare. Hotelul dispune de 162 de unitati, inclusiv - camere duble standard, garsoniere si apartamente - toate sunt confortabile si sunt complet utilate - baie cu dus, aer conditionat, TV cu ecran plat, balcon.
Hotelul ofera un program de activitati distractive si creative pentru copii in timpul zilei si diverse evenimente de divertisment pentru adulti - muzica live, spectacole si multe altele.
Facilitati
Renovat in 2017, 3-6 etaje, 3 lifturi, receptie, schimb valutar, restaurant tip bufet, lobby bar, bar la piscina, parcare, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, seifuri (gratuit), el.fierbator la receptie (gratuit) , doctor de garda (cu plata).
Cazare
Ora de check-in: dupa ora 14:00.
Ora de check-out: pana la 12:00 a.m
In total 162 de unitati.
Camera dubla sau twin: (max. 2+1/3+0), aprox. 20 mp, min 1, max 3 pax. Aceste camere twin includ un balcon, acces la Wi-Fi, un mini-frigider, cutie de valori (gratuit), TV prin cablu si aer conditionat.
Facilitati: Aer conditionat; Balcon; Pat dublu sau paturi twin; 1 scaun-pat in dormitor; Dus; WC
Family Room: (max. 2+1/3+0), aprox. 40 mp, min 2, max 4 pax includ balcon, acces Wi-Fi, mini-frigider, cutie de valori (gratuit), TV prin cablu si aer conditionat.
Facilitati: Aer conditionat, Balcon, Pat dublu sau paturi twin, Canapea dubla extensibila, Dus. WC
Suita: (max.2+2/4+0), doua camere - un dormitor cu pat dublu si un living cu paturi twin, canapea dubla extensibila in zona de lounge min 2, max 4 pax. Aceste suite includ un balcon, acces la Wi-Fi, un mini-frigider, TV prin cablu, cutie de valori (gratuit), aer conditionat si zona de lounge.
Facilitati:Aer conditionat, Balcon, Pat dublu sau paturi twin, Canapea dubla extensibila, Dus, WC
Toate unitatile au: A/C, Wi-Fi, mini frigider, seifuri (gratuit), TV prin cablu, baie cu dus, WC si uscator de par, balcon
1 camera potrivita pentru persoane cu dizabilitati.
Copii: Patut (gratuit), scaune inalte in restaurant, sectiune pentru copii in piscina, loc de joaca pentru copii
Sport si divertisment
Gratuit:
piscina exterioara, sezlonguri si umbrele de soare langa piscina, seifuri, fitness, tenis de masa, masa de biliard, darts, sah
Contra cost. fierbator la receptie, perna sezlong si prosop de piscina / set / 5 BGN pe zi, 30 BGN pe saptamana
Animalele de companie nu sunt permise cu exceptii (animale de sprijin, cum ar fi cainii ghid) -10 BGN pe zi, respectand regulile hotelului precum: sa mearga in afara zonei hotelului, sa fie in lesa, sa faca curatenie dupa animal, sa nu sa faca zgomot si sa nu interfereze cu munca personalului
Parcare - disponibila la un cost de 20 BGN pe zi.

All Inclusive 2023


Mic dejun: - Bufet deschis - Restaurantul principal de la 07:30 la 10:00 h.
Bucatarie internationala cu o gama larga de optiuni din care sa alegeti.
Bauturile disponibile la micul dejun sunt urmatoarele: apa, bauturi racoritoare, bauturi calde.

Pranz: - Bufet deschis - Restaurantul principal de la 12:30 la 14:00.
Bucatarie internationala optiuni vegetariene si alimente sanatoase incluse, salate proaspete pentru copii si colt dietetic, preparate din carne si carne, produse de patiserie, fructe, bauturi cu apa, bauturi racoritoare, bauturi calde, bere la halba, vin si bauturi alcoolice / marci locale /

Gustari: - Bufet de gustari - Snack Bar de la 11:00 la 17:30
Sandvisuri, pizza, burgeri, hot dog, cartofi prajiti, fructe, dulciuri, prajituri

Cina: - Bufet deschis - Restaurantul principal de la 18:30 la 21:00
Bucatarie internationala optiuni vegetariene si alimente sanatoase incluse, colt pentru copii si diete, salate proaspete, preparate din carne si carne, produse de patiserie, fructe, bauturi apa, bauturi racoritoare, bauturi calde, bere la halba, vin si bauturi alcoolice / marci locale /

Inghetata: disponibila la pranz si cina - Restaurantul principal de la 12:30 la 14:00
de la 18:30 la 21:00

Snack Bar - bauturi de la 11:00 la 22:30
Lobby Lounge de la 09:00 la 23:30
Bauturi alcoolice si nealcoolice locale (vin, bere, bauturi spirtoase locale, cocktailuri, bauturi racoritoare, apa minerala, ceai si cafea).

Informatii suplimentare
Mancarea si bauturile all-inclusive sunt disponibile numai pentru oaspetii hotelului cazati.
Nu este permis sa se duca alimente si bauturi in camerele oaspetilor, fara acordul expres scris al Conducerii Hotelului.
Bauturile alcoolice nu vor fi servite copiilor sub 18 ani


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.