Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Locatie: Hotelul de familie LKA este un hotel de familie nou construit, situat in cea mai frumoasa parte din Sunny Beach, in zona de vacanta Dolphin. Hotelul este situat aproape de perla Sunny Beach Helena Resort si la mai putin de 100 de metri de o plaja de nisip auriu spectaculoasa.


Facilitatile hotelului: Dolphin este un oasis mic, plin de hoteluri de familie frumoase. Unul dintre ele este Ilka. Hotelul are 30 de paturi in 6 camere duble si 6 apartamente mici, toate cu terasa privata. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, mobilate elegant si dotate cu TV si minibar.


Facilitati camere: Oaspetii se pot bucura de o vedere spectaculoasa a Orasului Vechi din Nessebar din fiecare camera. Hotelul are un snack-bar unde sunt servite micul dejun, bauturi, gratar si mancaruri proaspete. Supermarket-uri locale sunt gasite in statiune cu produse disponibile pentru uzul cotidian.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie