Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Berlin Beach este o proprietate de 3 stele situată în Sveti Vlas care oferă camere cu vedere la mare, un restaurant, o piscină în aer liber și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 23 camere. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Camerele de la Berlin Beach au în dotare aer condiționat și seif. În camere există baie cu duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Berlin Beach oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Preparate din bucătăria locală și mediteraneană așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Berlin Beach oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții se pot relaxa la baia cu aburi. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de schimb valutar.

Berlin Beach are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Berlin Beach se află la 6,1 km de Orașul vechi Nesebăr și la 25 km de Aeroportul Burgas.

Cele mai apropiate atracții de Berlin Beach sunt: Portul Dinevi - 700 m, Restaurant Hanska Shatra - 2,7 km, Corner Bar - 4,1 km.


Restaurante:
Berlin Beach Garden - Bucătărie: mediteraneană, locală, europeană, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Umbrele de soare
Schimb valutar
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
Minibar - cu plata
Seif - cu plata
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Foehn
Baie cu aburi
Meniuri pentru diete speciale
Mochetă
Șezlonguri
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Plajă cu nisip
Cameră pentru bagaje
Plajă
Acces imediat la plajă
Plajă - la 100 m
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata

Locatie