Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

H10 ATLANTIC SUNSET


Descriere

DESCHIDEREA: IUNIE 2019 Hotelul H10 Atlantic Sunset este un nou complex de cinci stele, cu un design interior modern și luminos, în Playa Paraíso. Are camere spectaculoase, piscine mari, una cu o zonă exclusivă de jocuri pentru copii, o gamă largă de opțiuni de luat masa, un centru spa Despacio, Privilege, camere și servicii exclusiviste și un program de divertisment complet pentru întreaga familie. În plus, stațiunea are o zonă exclusivă pentru adulți, cu servicii specializate și activități de agrement.

Localizare

Hotelul este localizat în Costa Adeje la 20 de km de aeroport.

Facilitati Hotel

3 piscine (1 piscină infinită și 1 în zona Privilege), 2 piscine pentru copii (una cu o zonă exclusivă de jocuri pentru copii pentru copii), Centrul Spa Despacio, Sală de sport, Daisy Club și Blue Team, 24 h All Inclusive, 24 ore room service.

Mâncăruri, băuturi naționale și internaționale de la branduri de top, cocktail-uri și gustări.

O cină gratuită în fiecare dintre cele 3 restaurante tematice ale hotelului (Sakura Teppanyaki, La Vita è Bella și Steak House)

 

Facilitati Camere

H10 Atlantic Sunset are camere luminoase și spațioase, decorate în culori neutre și complet echipate cu toate facilitățile.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.