Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ntinas Filoxenia


Descriere

Situată în Skala Potamias (Thassos), la o distanță de 80 m de plaja cu nisip, această proprietate de 3 stele dispune de piscină interioară, piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și de un centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Ntinas Filoxenia includ și sală de fitness. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Sunt disponibile 85 camere. Unele camere au balcon cu vedere la grădină sau la piscină. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Camerele confortabile de la Ntinas Filoxenia sunt dotate cu pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv și seif. Fiecare cameră dispune de un aparat pentru preparare cafea sau ceai, cană-fierbător și minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Anumite camere au cadă cu hidromasaj care asigură un plus de confort și răsfăț. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie. De asemenea, este disponibilă o zonă de luat masa. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Ntinas Filoxenia oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet și à la carte. Preparate din bucătăria grecească așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare, sau se pot relaxa, la masaj, saună sau la baia cu aburi. Cada cu hidromasaj și baia turcească întregesc oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. Pentru cei interesați proprietatea oferă manichiură & pedichiură, coafor, tratamente faciale pentru toate tipurile de ten și tratamente corporale. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare. Proprietatea are o piscină care oferă o vedere panoramică asupra întregii zone

Ntinas Filoxenia organizează seri de muzică live.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat. Copiii au la dispoziție cărți și DVD-uri.

De asemenea oaspeții au la dispoziție un lounge cu televizor. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Ntinas Filoxenia are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Megas Alexandros din Kavala, situat la o distanță de 27 km.

Cele mai apropiate atracții de Ntinas Filoxenia sunt: Muzeul Polygnotou Vagi - 2,9 km, Aşezarea tradiţională Panagia - 3,9 km, Biserica Aghios Ioannis - 6,2 km.


Restaurante:
Remezzo - Bucătărie: grecească, mediteraneană, Meniu: Bufet și à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Bar
Restaurant
Seif
Umbrele de soare
Sală de fitness
Minibar
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
Frigider
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Balcon
Foehn
Masaj - cu plata
Jacuzzi - cu plata
Coafor - cu plata
Pachete Spa - cu plata
Lounge SPA
Bufet pentru copii
Spa/ centru wellness
Tratamente corporale - cu plata
Baie cu aburi
Tratamente faciale - cu plata
Vedere la munte
Birou
Halat de baie
Șezlonguri
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Spălătorie - cu plata
Camere pentru nefumători
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Piscină cu vedere panoramică
Plajă cu nisip
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Mașină de cafea
Baie cu cadă sau duș
Loc de joacă în aer liber
Parcare pe stradă
Piscină interioară (deschisă în sezon)
Cadă cu hidromasaj - cu plata
Saună - cu plata
Pardoseală de gresie/ marmură
Prosoape pentru piscină
Vedere la piscină
Bar la piscină
Cadă cu hidromasaj
Manichiură & pedichiură - cu plata
Vedere la grădină
Muzică/ spectacole live
Servicii de înfrumusețare
Tv în spațiile comune
Grătar
Cameră cu aburi
Piscină încălzită
Baie turcească
Cărți, DVD-uri, muzică pentru copii
Fierbător
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Zonă de luat masa
Chicinetă
Cadă spa
Șemineu

Locatie