Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL DEL CORSO

   Calea Bogdăneștilor, Timisoara Vezi locatia pe harta


Descriere

RUGAM AGENTIILE DE TURISM SA NU CONFIRME INSTANT CAMERELE IN REGIM TWIN. ACESTEA SUNT LA CERERE, IN LIMITA DISPONIBILITATII.


Bine poziționat, la doar cinci minute de centrul orașului, fie că sunteți un călător grăbit, aflat între două zboruri, fie că sunteți într-o călătorie de afaceri sau ați sosit în Timișoara special pentru a o vizita, Del Corso poate face parte din “aventura” dumneavoastră, poate fi casa dumneavoastră departe de casă, locul în care vă face plăcere să reveniți și să vă odihniți.


Hotelul de 4 stele, este o clădire frumoasă, construită în stilul modern contemporan, dispune de 39 de camere de odihnă luminoase și aerisite, dotate cu mobilier frumos și confortabil, corpuri de iluminat și textile speciale, cu aer condiționat, televizoare de ultimă generație, internet de mare viteză, camere de baie relaxante, cu pardoseală, gresie și obiecte sanitare de înaltă calitate, întregul ambient cu un farmec aparte fiind completat de serviciile profesioniste ce creează o armonie deplină.


În restaurantul propriu, cu specific argentinian - o oază sofisticată pentru iubitorii de arome și gusturi fine ale unei bucătării cu totul speciale, puteți descoperi meniul exotic și apetisant din țara tangoului și a aventurii.


Vă invităm să fiți unul dintre oaspeții noștri, să descoperiți relaxarea și echilibrul, buna dispoziția și dorința de a reveni. Ne place să credem că la noi este cheia unei povești care s-a cerut scrise, cu personaje care observă că tot ce e în jurul lor e minunat, este povestea noastră și a dumneavoastră.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Wi-Fi
Lift
Mobilier extern
Seif
Fumatul interzis
Cheie acces
Cafenea
Room Service
Monitorizare video 24h
Camere izolate fonic
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Acces pe baza de card
Camere nefumători
Terasă
Recepție
Recepție 24h
Cameră depozitare bagaje
Sală conferință
Serviciu curățenie
Zonă fumători
Parcare pe stradă
Aer condiționat
Serviciu lustruire încălțăminte
Alarmă
Alarmă fum
Mic dejun în cameră
Acces pe bază de cartelă
Birou informații
Facilități grătar
Facilități camere VIP
Sala de fitness

Locatie