Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Ice Dyp Resort & Spa se află la jumătatea distanței dintre orașul Timișoara și Aeroportul Internațional Traian Vuia, oferind unități de cazare elegante, un restaurant și acces gratuit la centrul spa. Accesul Wi-Fi este gratuit in intreaga proprietate.

Facilităţile de spa includ piscină interioară, saună, cadă cu hidromasaj şi sală de fitness. De asemenea, la cerere și la un cost suplimentar, pot fi aranjate masaje.

Camerele elegante oferă facilităţi moderne, inclusiv aer condiţionat, TV LCD cu canale prin cablu, minibar şi baie proprie cu duş, uscător de păr, papuci şi articole de toaletă gratuite.

Ice Dyp Resort & SPA servește mancăruri la carte din bucătăria internațională. De asemenea, oaspeții se pot relaxa la bar sau pe terasa in aer liber.

Centrul oraşului vechi şi Cetatea Timişoarei se află la mai puțin de 6 km, iar gara, la mai puţin de 8 km. Aeroportul Internaţional este situat la 5 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.